Du kan konfigurera automatisk utloggning av besökare, så att alla besökare loggas ut antingen vid en viss tid varje dag eller efter ett angivet antal timmar från det att de loggade in.
Vem kan använda den här funktionen?
Logga ut besökare vid en viss tid varje dag
- Klicka på ikonen Inställningar
i det vänstra sidofältet i VisitorOS och välj sedan Platser.
- Välj en plats.
- Klicka på Automatisk utloggning av besökare.
- Aktivera Logga ut alla besökare varje dag kl. och klicka sedan på Konfigurera.
-
Ange till höger om ”Alla besökartyper” den tid då du vill att alla besökare ska loggas ut.
Obs!
För närvarande kan ”Alla besökartyper” inte tas bort.
- Om du vill ange en utloggningstid för en specifik besökartyp klickar du på Lägg till besökartyp.
- Välj en besökartyp i rullgardinsmenyn Välj besökartyp och ange sedan utloggningstiden. Besökare av den här typen loggas ut vid den tid du anger i stället för den tid som angetts för ”Alla besökartyper”.
- När du har gjort alla ändringar klickar du på Spara.
Logga automatiskt ut besökare efter ett angivet antal timmar
- Klicka på ikonen Inställningar
i det vänstra sidofältet i VisitorOS och välj sedan Platser.
- Välj en plats.
- Välj fliken Automatisk utloggning av besökare .
- Aktivera Logga ut alla besökare efter X timmar och klicka sedan på Konfigurera.
-
Ange till höger om Alla besökartyper hur många timmar efter inloggningen som besökare automatiskt ska loggas ut.
Obs!
För närvarande kan ”Alla besökartyper” inte tas bort.
- Om du vill ange en utloggningstid för en specifik besökartyp klickar du på Lägg till besökartyp.
- Välj en besökartyp i rullgardinsmenyn Välj besökartyp och ange sedan antalet timmar. Besökare av den här typen loggas ut efter det antal timmar du anger i stället för det värde som angetts för ”Alla besökartyper”.
- När du har gjort alla ändringar klickar du på Spara.