Ändra inställningar för förhandsregistrering

Du kan ändra inställningarna för förhandsregistrering för att aktivera eller inaktivera den eller styra när inbjudningar till förhandsregistrering skickas till gäster.

Vem kan använda den här funktionen?

  • Användare med rollen Konto administratör eller Webbplatsadministratör roll, eller användare med behörighet att hantera webbplatser
  • Tillgänglig på nivån Enhanced eller Enterprise, eller med tillägget förhandsregistrering

Ändra inställningar för förhandsregistrering

  1. Välj ikonen Inställningar Screenshot of the Settings icon. i det vänstra sidofältet i VisitorOS och välj sedan Webbplatser.
  2. Välj den webbplats där du vill ändra inställningarna för förhandsregistrering.
  3. Välj fliken Funktioner.
  4. Under Händelseinställningar klickar du på Konfigurera för att öppna inställningspanelen.
  5. Aktivera eller inaktivera förhandsregistrering genom att slå på eller av Skicka förhandsregistrering.
  6. (Valfritt) Om du vill att gäster ska få sin QR-kod för evenemanget efter att de har slutfört förhandsregistreringen aktiverar du Förhandsregistrering är obligatorisk. 
  7. Anpassa när inbjudningar till förhandsregistrering skickas genom att välja ett av följande alternativ:
    • Omedelbart när gästen läggs till i evenemanget
    • Timmar före evenemangets startdatum: Ange hur många timmar före evenemangets starttid som inbjudan ska skickas.
  8. Under Kanaler för evenemangsaviseringar väljer du E-post, SMS eller Båda.

    Om du väljer båda kan den som skapar evenemanget välja en eller båda metoderna när inbjudningar skickas. Den här inställningen påverkar inbjudningar till evenemang och förhandsregistrering.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp