Med förhandsregistrering kan dina besökare ange sina uppgifter och slutföra obligatoriska dokument innan evenemanget börjar.
Så slutför besökare förhandsregistreringen
När förhandsregistrering har aktiverats för din plats kan du bjuda in besökare att ta emot en länk för förhandsregistrering. Stegen nedan visar hur dina besökare slutför förhandsregistreringen innan de anländer till din plats.
- I inbjudningsmejlet eller SMS-meddelandet som skickats till deras telefon väljer besökaren Slutför förhandsregistrering.
- Om en språkmeny visas längst upp på skärmen väljer besökaren sitt föredragna språk.
- Besökaren väljer Nu börjar vi.
- På skärmen Berätta om dig själv anger besökaren sitt namn och annan personlig information och väljer sedan Nästa.
- Om besökaren uppmanas att granska dokument eller titta på videor följer hen instruktionerna på skärmen. Därefter väljer hen Godkänn för att fortsätta eller Godkänn och signera för att signera och fortsätta.
- Om besökaren uppmanas att lägga till ett dokument, till exempel ett körkort, laddar hen upp ett foto eller en PDF och väljer Nästa.
-
Besökaren granskar sina uppgifter och väljer Slutför.
Därefter får hen en QR-kod som kan användas för att logga in med sin förhandsregistrering.
Obs!
Om din plats kräver godkännande av förhandsregistrering får besökaren en QR-kod när förhandsregistreringen har godkänts.