Om du tar bort besökarposter raderas all inloggningsinformation för dina besökare permanent, inklusive deras foton, personuppgifter och uppgifter om värdar. Det tar även bort all information som sparats om dem som återkommande besökare.
Vem kan använda den här funktionen?
Ta bort en besökare
Du kan permanent ta bort all inloggningsinformation för en enskild besökare.
- Klicka på Besökare i det vänstra sidofältet i VisitorOS.
-
Använd sökfältet för att hitta besökaren med hjälp av namn eller företag.
Tips:
Om du vill begränsa sökresultaten väljer du ikonen Filter
i det övre högra hörnet och tillämpar sedan dina filter.
- Klicka på ikonen med tre vertikala punkter
bredvid besökaren som du vill ta bort och välj sedan Ta bort.
- Bekräfta genom att klicka på Ja.
Ta bort flera besökare
Du kan permanent ta bort all inloggningsinformation för flera besökare samtidigt.
- Klicka på Besökare i det vänstra sidofältet i VisitorOS.
- Markera kryssrutorna bredvid de besökare som du vill ta bort.
- Klicka på Massåtgärder högst upp och välj sedan Ta bort markerade.
- Bekräfta genom att klicka på Ja.