Att ta bort besöksloggen raderar permanent all inloggningsinformation för dina besökare, inklusive deras foton, personuppgifter och värdinformation. Det tar också bort all information som sparats för dem som en återkommande besökare.
Vem kan använda denna funktion?
Ta bort en besökare
Du kan permanent ta bort all inloggningsinformation för en enskild besökare.
- Från vänstra sidomenyn i VisitorOS, klicka på Besökare.
-
Använd sökfältet för att hitta besökaren via deras namn eller företag.
Tips:
För att begränsa dina sökresultat, välj Filter
ikonen uppe till höger och tillämpa sedan dina filter.
- Bredvid den besökare du vill ta bort, klicka på de tre vertikala prickarna
ikonen, välj sedan Ta bort.
- För att bekräfta, klicka på Ja.
Massradera besökare
Du kan permanent ta bort all inloggningsinformation för flera besökare samtidigt.
- Från vänstra sidomenyn i VisitorOS, klicka på Besökare.
- Markera kryssrutorna bredvid de besökare du vill ta bort.
- Klicka på Massåtgärder högst upp, välj sedan Ta bort valda.
- För att bekräfta, klicka på Ja.