Du kan ställa in samlingsplatser för att ange platser där anställda och besökare samlas vid en nödevakuering.
Vem kan använda denna funktion?
Ställ in samlingsplatser
- Från vänstra sidofältet i EmergencyOS, klicka på Inställningar
ikonen, välj sedan Platser.
- Välj den plats där du vill ställa in samlingsplatser.
- Välj fliken Nödinstruktioner, under Samlingsplatser klicka på Konfigurera.
- I sidopanelen Redigera samlingsplatser, gör något av följande:
- För att redigera en befintlig samlingsplats, klicka på Redigera
-ikonen.
-
För att skapa en ny samlingsplats, klicka på Ny samlingsplats.
Notera:
För att lägga till en ny samlingsplats måste du vara på företagsnivån.
- För att redigera en befintlig samlingsplats, klicka på Redigera
- Fyll i följande information:
-
Namn: Ange ett tydligt, beskrivande namn för samlingsplatsen så att anställda och besökare enkelt kan identifiera dess plats.
Viktigt:
Under en nödsituation eller övning innehåller standardmeddelandet som skickas till anställda och besökare endast namnen på samlingsplatserna. För att ge mer detaljerade instruktioner om deras plats kan du redigera meddelandena. För mer information, se Konfigurera nödmessaging för en nödsituationprofil.
- Adress: Ange adressen till din samlingsplats. Justera sedan cirkeln på kartan för att definiera det exakta samlingsområdet.
- Beräknad tid till samlingsplats i minuter: Ange antal minuter det bör ta för alla att nå samlingsplatsen.
- Säkerhetsansvarig: Tilldela en eller flera Säkerhetsansvariga som kommer att vara ansvariga för att bekräfta att anställda och besökare har anlänt till samlingsplatsen.
-
- Klicka på Spara för att stänga sidopanelen, klicka sedan på Spara igen uppe till höger på skärmen.
Ta bort en samlingsplats
För att ta bort en samlingsplats måste du vara på företagsnivån.
- Från vänstra sidofältet i EmergencyOS, klicka på Inställningar
ikonen, välj sedan Platser.
- Välj den plats där du vill ta bort samlingsplatsen.
- Välj fliken Nödinstruktioner.
- Under Samlingsplatser, klicka på Konfigurera för att öppna sidopanelen Redigera samlingsplatser.
- Bredvid den samlingsplats du vill ta bort, klicka på Ta bort
ikonen.
- Klicka på Ja för att bekräfta.